Műsorrendelés: + 36 70 626 0670

Péter Szabó Szilvia

Péter Szabó Szilvia

Szilvia zenei karrierje 2002-ben indult a NOX zenekar énekesnőjeként. Miután szerződött a Universal Music kiadóval, zenekarával a Nox-al Magyarország egyik legsikeresebb és legelismertebb előadó művészévé vált.
10 kiadott stúdió album, 3 dupla platina lemez, 2 platina lemez, 4 arany lemez, 6 listavezető sláger, számtalan zenei díj és megszámlálhatatlan koncert fellépés írta be Szilvia nevét a magyar zenei történelembe.

Hazánk egyik valaha volt legnagyobb szuperprodukciójának, a NOX pályafutásának történetét készül színpadra állítani Péter Szabó Szilvia! Ennek égisze alatt indul útjára 2020 tavaszán az énekesnő NOXTALGIA TURNÉ 2020 nevű koncertsorozata! A műsorban felcsendülnek a mindenki által jól ismert nagy NOX slágerek, de egy megújult, páratlan és a turné névadójához méltó színpadi látványvilággal is készül az új produkció a 2020-as évre, hogy a nézőket elkápráztatva, felejthetetlen koncertélményt nyújtson a közönség részére! MIÉRT NOXTALGIA? Az énekesnő 2019-ben egy rendhagyó sorozattal lepte meg közönségét és egy 6 részes „doku-vloggal” robbantott a YouTube csatornáján NOXTALGIA címmel, amely a NOX teljes pályafutását öleli fel és mutatja be a kezdetektől, napjainkig. A sorozat befejeztével nem ért véget a meglepetések sora! 14 évvel a megjelenését követően az együttes történetének egyik legnagyobb klasszikusa került feldolgozásra, a Túl a Varázshegyen című dal, melyből a jövőt illetően egy igencsak sejtelmes videoklip is készült, és amely előfutára volt a 2020-as évnek…

Péter Szabó Szilvia

Rendelhető műsorok:

50 perces NOXTALGIA akusztikus kiskoncert

90 perces NOXTALGIA élő koncert

Műsorrendelés

Kérjük írja le pár szóban a fellépés körülményeit!