Műsorrendelés: + 36 70 626 0670

Malek Andrea

Malek Andrea

Malek Andrea színésznő, énekesnő, többszörös Artisjus-díjas és az EMeRTon-díj év énekese és az év musical énekese kategóriájának díjazottja. Édesapja Malek Miklós zeneszerző, karmester, Édesanyja Toldy Mária énekesnő, énektanár, Testvére ifj. Malek Miklós, zeneszerző. Malek Andrea három gyermek édesanyja.
Magyarországon és külföldön is népszerű musical előadásokban játszott főszerepet (Evita, Nyomorultak, Sakk, a Muzsika Hangja, Chicago, Elizabeth, Camelot, Jézus Krisztus Szupersztár, Macskák, Spamalot, Messiás)
A tv-ben a Szomszédok című sorozatban lett igazán ismert ahol Esztert alakította. Azóta is több tv műsorban szerepelt és a VOICE tehetségkutató műsorának mentoraként tűnt fel. Számos lemezt jelentetett meg, és olyan neves zenészekkel lépett színpadra, mint Lerch István, Horváth Charlie, Hrutka Róbert, Ifj. Szakcsi Lakatos Béla, Balázs Elemér, Walter Lochmann, Jáger Bandi és sokan mások.

2016-ban Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre a Malek Andi Soulistic. A Soulistic formáció egy nagyon különleges projekt, amely a Jazz és az r&b stílust ötvözi a magyar népzenével. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.
A Malek Andi Soulistic név alatt eddig két lemez jelent meg, 2017-ben Birdie/Madárka címmel és a 2018-ban Álom néven.

Malek Andrea

Rendelhető műsorok:

30-45 perces kis élő koncert zongorakísérettel “Malek Andi – Jáger Bandi Duó”

60-90 perces élő koncert “Malek Andi – Soulistic”

60-70 perces önálló est Malek Andrea és Malek Miklós “Malek a négyzeten”

45 perces gyerekműsor gitárossal “Malek Andi és az EsZeMent MeseBand Duó”

45 perces gyerekműsor 3 zenésszel “Malek Andi és az EsZeMent MeseBand”

Műsorrendelés

Kérjük írja le pár szóban a fellépés körülményeit!